[mpc_textblock content_width=”100″ font_color=”#333333″ font_size=”36″ font_line_height=”1″ font_transform=”uppercase” font_align=”left” margin_divider=”true” margin_css=”margin-top:0px;”]O nama | Jugohulahop Šabac

[/mpc_textblock]

[mpc_textblock content_width=”100″ font_color=”#888888″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_align=”left” margin_divider=”true”]Jugohulahop postoji od 1989. godine. Prvi smo privatni proizvođači čarapa u staroj Jugoslaviji. I dalje smo prisutni u svim gradovima Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Plan nam je da se i dalje razvijamo. Trenutno posedujemo proizvodni pogon od 4000 m2 na obilaznom putu Šabac-Loznica. Imamo novu liniju za proizvodnju čarapa. Radimo sa najkvalitetnijim predivima iz uvoza: Italija, Nemačka i Indija.

[/mpc_textblock]

[mpc_textblock content_width=”100″ font_color=”#888888″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_align=”left” margin_divider=”true” margin_css=”margin-top:0px;margin-right:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;”]Trudimo se da pratimo najnovije modne trendove za mlade.

Proizvodimo ženske, muške i dečje čarape. Jednom rečju, od najmlađih do najstarijih kupaca, koji znaju šta je dobro.

Posetite nas i uverite se u kvalitet!

 

[/mpc_textblock]

Jugohulahop online prodaja čarapa

INTERNET PRODAJA ČARAPA

dostupni smo u celom svetu

Od sada možete kupovati naše čarape iz svoje fotelje!

 

Uslovi korišćenja