Skip to content

Uslovi korišćenja i uslovi kupovine čarapa online

  1. OPŠTI USLOVI PRODAJE

Upotrebom našeg sajta korisnici prihvataju objavljene opšte uslove. Zadržavamo pravo izmene opštih uslova bilo kada i bez prethodnog obaveštenja. Sve promene opštih uslova su za korisnike obvezujuće.

  1. ODGOVORNOST

Ne preuzimamo odgovornost za moguće posledice upotrebe naše elektronske prodavnice.

  1. REGISTRACIJA KORISNIKA

U Internet prodavinici možete se jednostavno prijaviti kao registrovani korisnik. Registrovan korisnik u postupku registracije popunjava tražene podatke. Svaki registrovani korisnik dobija svoje korisničko ime i lozinku.  Krajnji potrošač u Internet prodavnici je isključivo registrovani korisnik, koji kupuje proizvode za lične potrebe.

  1. POSTUPAK NARUČIVANJA

U Internet prodavnici je moguće kupiti naše proizvode.

Porudžbenica u Internet prodavnici je predana kada korisnik dobije automatsko elektronsko obaveštenje. To elektronsko obaveštenje nije potvrda da je proizvod na zalihi i da je počela otprema proizvoda. Porudžbenica će biti potvrđena najkasnije u roku 2 radna dana od dana kada je porudžbina poslata i to putem novog obaveštenja.

U slučaju da naručenog artikla nema na zalihi ili da porudžbenicu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obavešten putem elektronske pošte ili telefonom.

Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa opštim uslovima i da je posebno bio upozoren na opšte uslove.

  1. REKLAMACIJA I VRAĆANJE ROBE

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod sa greškom molimo vas da nas obavestite telefonom ili preko kontakt strane.

Kupac ima pravo vratiti proizvod u sledećim slučajevima:

isporuka proizvoda koji nije naručen

isporuka oštećenih proizvoda.

  1. Obaveštavanje o mogućnosti za pokretanje postupka za vansudsko rešavanje sporova

Potrošači imaju mogućnost rešavanja vansudskog spora u skladu sa članom 26. Stav 2. Tačka 5. Zakona o zaštiti potrošača („Sl. glasnik RS“, br. 88/2021).

Ukoliko reklamacija potrošača bude odbijena, potrošač ima mogućnost da u roku od godinu dana od dana izjavljivanja reklamacije pokrene vansudski postupak rešavanja potrošačkog spora pred nadležnim telom, imenovanim od strane Ministarstva trgovine, u skladu sa Zakonom.

Mail adresa za prijem predloga za pokretanje postupka vansudskog rešavanja spora i ostalih zahteva koji se odnose na taj postupak je jugohulahop@gmail.com.

  1. CENE

Sve cene na sajtu su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.

  1. NAČIN PLAĆANJA U INTERNET TRGOVINI

Plaćanje pouzećem ili za firme preko računa. Poštarinu plaća kupac prilikom preuzimanja robe.